TACOBRÖD mestyle/lchf/sockerfria

3 ägg
1 1/2 dl crème fraise
2 dl mandelmjöl
1/2 dl fiberhusk

Sätt ugnen på 150 grader
Vispa äggen pösiga
Vispa/rör ner crème fraise, mandelmjöl o husken
Låt degen vila i ca 10 min
Oljat bakplåtspapper på plåten, lägg en del o lägg ett oljat bakplåtspapper över, tryck ovanpå bakplåtspappret så du format en tunn rundel dra sen försiktigt av det översta pappret. Grädda i ca 15 min mitt i ugnen
Låt svalna på tex en kökshanduk.


mestyle CHOKLADTRYFFEL

100 gr smör
1,5 dl vispgrädde
100 gr 86% choklad
3 msk sukrin
1 tsk vaniljpulver
Smaksätt m tex;
2 msk konjak
Rivet skal av en apelsin
1 msk snabbkaffepulver

Koka upp grädde o smör, ta av från plattan, bryt chokladen i bitar o rör tills den smält ner.
Tillsätt övriga ingredienser plus vald smaksättning.
Låt stå i kylen över natten. Forma snabbt bollar o rulla i kakao. (Jag blandade 1 del sukrin melis m 2 delar kakao)
Förvaras i kyl


RSS 2.0