24 oktober måndag

halllååååå
här kommer jag :) bara ett snabbinlägg, snurrade runt för att hitta gi värdet på honung..
hanmade på gi viktkoll, blev genast gratismedlem. så gjorde jag hälsotestet:detta blev en del av svaret, ska man skratta el gråta??

Förvirring
Beskrivning: Om denna rubrik står högst upp är just förvirring ett centralt tema i din nuvarande livssituation. Du är bekymrad, splittrad, tvivlande, vilsen och ifrågasätter både dig själv och din omgivning. Du känner dig frustrerad, rastlös, ensam, ledsen och upplever att andra inte förstår dig, vilket leder till oro och ångest. Du upplever i samband med detta ett visst utanförskap i förhållande till andra och en känsla av att vara annorlunda. Du bör vara uppmärksam på att förvirring i sig inte är ett negativt tillstånd utan en konstruktiv process! Förvirring är nämligen en varningssignal om att någonting inte står rätt till. Tillåter du dig att ifrågasätta dig själv och din livssituation, istället för att bli rädd för förvirringen och försöka tränga bort den, innebär förvirringen en chans för dig att ta tag i ditt liv. Förvirringen blir därmed en första indikator på att någonting är fel och en väg tillbaka till en livssituation som är konstruktiv för dig.

Hjälp på vägen: Förvirring innebär ett gyllene tillfälle att reda ut din livssituation och att komma i genuin kontakt med dig själv, dina inre tankar och känslor! Ett första steg är att själv försöka sätta fingret på vilket område i livet som ger upphov till förvirring. Det kan då vara bra att ta till konkreta hjälpmedel som du kan återkomma till. Du kan t.ex. skriva ner dina tankar i en dagbok eller i ett anteckningsblock eller spela in dem på band. Försök att inte ställa för höga krav på dig själv på det här stadiet. Du har gott om tid på dig att i efterhand gå tillbaka och försöka urskilja en röd tråd som förklarar dina problem. Det är ofta svårt att på egen hand analysera sin livssituation och identifiera och bearbeta sina problem. Det är därför viktigt att du kommunicerar med andra medan du reder ut din förvirring. Bolla dina egna funderingar med personer i din omgivning! Du kan även söka professionellt samtalsstöd eller samtalsterapeutisk behandling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0